Підбір авто, знайомство та перше враження.

Придбання машини
03.04.2024

Хотів би розказати про свою історію покупки авто.


Все почалося, само собою, зі здачі на права. В 16 років, здав на категорію А та придбав першу цяцьку. То був мотоцикл Bajaj pulsar 180, індія. На мою думку, це золота середина між китаєм та японією, бюджетний та надійний байк. Спочатку «країна виробник» мене насторожила, але по відгукам ніяких претензій не було. Відкатав два сезони, і ось, мені 18!


Бігом рванув на категорію В, два місяці і права в мене на руках. В загальному категорія обійшлася у 19 тис, всі екзамени з першої спроби. ГОЛОВНИЙ ПРИКОЛ в тому, що у момент здачі та отримання В - минуло два роки з моменту отримання категорії А. Воаля, мої права тепер постійні і ризику втратити їх через штрафи немає!


Взявся за пошуки авто. Мрія дитинства - Honda Accord 7, але видалась не по кишені) Бюджет 5 тис, на мерси та бмв не дивився (тато запевняв, що обслуговування дуже дороге), я на той момент мало що розумів у цьому, тому прислухався. Починаю дивитись на Chevrolet Lacetti та Volkswagen Golf. Переглядаю машину за машиною, нічого цікавого не знаходиться.

Руки опускаються і тут згадую про фабію. Візуально авто не подобалось взагалі, але вирішив глянути декілька варіантів.


Перша фабія по оголошенню - страшний шпакльований корч з Польщі, місця живого немає. Дарма їхав.


Вирішив зробити перерву з підбором, але тут згадав про найбільший автобазар у Вінницькій області.

Через два дні підйом зранку, виїжджаю з друзями. Так як це була середа - автівок було небагато.

Гуляємо, нічого цікавого не знаходиться.

Раптом, в поле зору потрапляє вона)Любов з першого погляду, відчув її саме тією)

Дзвонимо власнику, чоловік виявився пригонщиком, шкода з Німеччини. Оглядаю і розумію, що варіант супер: іржі немає, пустилась на холодну з півоберта, гарний зовнішній стан і козирний колір салону. Продавець виявився впертим, уступати багато не хотів.

Так і бути, дав завдаток. Ледве вмовив на повне переформлення (чоловік хотів по довіреності). Через 5 днів ключі у мене в руках :) Радості немає меж


Запала в душу так конкретно! За пів року володіння - ще ні разу не пожалів. Розхід доречі тішить, за містом близько 5,5 л, місто 8 (взимку), поглянемо як буде на літо. А у вас який розхід?)Перша мийка:

Враження за 6 місяців експлуатації:

мотору вистачає по місту, маленькі габарити, при цьому місткий багажник. Підвіска на мою думку занадто мʼяка ( в крутих поворотах завалюється).

Витрачено
4 350 $
Пробіг
208 172 км
Дата події
06.11.2023

Коментарі 0

2 000 символів доступно

Бажаєте розповісти про авто?

Додавайте власне авто, навіть минуле, ви ж знаєте про нього все