Ще 1000$ в Мою Мрію і знову НЕ без пригод😅

Планове ТО
06.04.2024

Отже історія наступна. Ще при купівлі авто Мене Підборщик попередив про запотівання голів двигуна. Я проконсультувався з мотористом і Мені сказали, що нічого страшного і це легко вирішується заміною прокладок - ціна питання 8000грн робота + 3000грн прокладки. Вирішив не затягувати з цим питанням і устранити цей нюанс. А так як на авто 183500км пробігу і адекватної сервісної історії в Мене немає, то вирішив ще замінити абсолютно всі рідини - ТО двигуна, заміна мастила в коробці і т.д.

Ще в процесі побачив, що в бачку з антифризом вже жаби квакають і там мабуть ще й патрубки під заміну(так і вийшло) В результаті замінили мастило двигуна, мастило КПП, фільтри салона, повітряний та паливний, прокладки двигуна, пару розсохшихся патрубків

Кругом-бігом Мені все це стало 1000$

Наче й багато, але й робіт не мало - чого тільки повна заміна мастила в коробці коштує + самі матеріали брав не самі дешеві. Зробили за 4дні все, поїхав забирати - нічого не сулило біди, але коли Я вже доїзжав додому, то звернув увагу, що педаль газу якось вяло реагує на натиск. Ще через звилину виліз чекНабрав СТО, сказали їдь назад глянемо. Їхав, димів - добре, що дизельний і не загорівся. Приїхав і вияснилося, що Майстер погано закрутив "обратку" і через цей зворотний клапан в підкапотку летіло паливо. Воніще, вся підкапотка в дизелі. Ще десь годину він як міг вимивав все під капотом від палива. Почистили помилки і поїхав записуватися на мийку авто і підкапотки - добре, що хоча б Я і так планував туди їхати щоб перевірити чи з часом знову не з'явиться запотівння чи підтікання мастила.

Витрачено
38 850 грн.
Пробіг
183 536 км
Дата події
04.04.2024

Коментарі 4

2 000 символів доступно
user_picture
beskostyi
Skoda Fabia II покоління (FL)
Ну це не дорого враховуючи напічканість автомобіля технологіями)
8 квітня 2024 р. (ред. )
user_picture
IvanTryhuba
Subaru Forester III покоління/SH
Весела історія, добре шо не згорів, багато солярки вилилось?
7 квітня 2024 р. (ред. )

Бажаєте розповісти про авто?

Додавайте власне авто, навіть минуле, ви ж знаєте про нього все