Що нового в GARAGE AUTO.RIA? Головна, сповіщення, коменти та інше

07.02.2024

А знаєте, тюнінг це ж не тільки про авто 🚙 – це й про гараж. Так, і про наш, зовсім недавно відкритий GARAGE теж. Ми тут зробили дещо, після чого гаражникам із нами буде зручніше й затишніше. 👏


Тепер ви завжди в курсі чи на зв’язку ваш товариш по гаражу, чи ще ні. Про це підкаже зелений індикатор 🟢 біля аватарки. 


А щоб поспілкуватись напряму та знайти відповідь на своє питання – просто відкрий чат і напиши – ця можливість тепер є у кожного.



На головній сторінці ви можете бачити найпопулярніші на даний момент автомобілі, а також своє авто або ж кнопку для його додавання, якщо досі цього не зробили.


А у стрічці новин тепер можливі варіанти: переглядати або все найпопулярніше, що відбувається в GARAGE, або отримувати інформацію тільки з ваших підписок. Тож підписуйтесь і читайте те, що цікаве саме вам.



А кожен, хто “достиг” розказати щось про авто чи за життя (Гаражні історії), має тепер для цього кнопку “➕”, яка завжди на видному місці: у правому верхньому куті, якщо ви зайшли в GARAGE з комп’ютера, і по центру внизу екрану, якщо зі смартфону .



А ще у нас нова система сповіщень. В спеціальному вікні вгорі, яке доступне, де б ви не були й що б не читали, відображаються 10 останніх сповіщень та сторінка з усіма вашими сповіщеннями. Відкрити їх та обнулити лічильник можна, натиснувши дзвіночок 🔔. Завдяки цьому ви не пропустите жодного коментаря.



Самі ж коментарі 🗯️ до записів теж працюватимуть краще. Тут розписувати не будем бо дрібних покращень дуже багато – коментуйте, читайте і різницю відчуєте дуже швидко.


І так само легко відчуєте різницю в Особистому кабінеті. Там ми покращили навігацію й тепер завдяки одному діалоговому вікну можна ходити як по всім розділам кабінету, так і виходити з акаунту – має бути зручно.


Щось не так і стало гірше? Чи, може, хочете сказати, що покращило б саме ваше життя в GARAGE? Пишіть у коменти 👇, заодно зацінимо, як вони працюють по-новому) 

Коментарі 0

2 000 символів доступно

Бажаєте розповісти про авто?

Додавайте власне авто, навіть минуле, ви ж знаєте про нього все