debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
У нових RAV4 PHEV може відмовити гібридна система Назад

У нових RAV4 PHEV може відмовити гібридна система

Кросовер відкликають на основних ринках, де виробник має розв'язувати проблему за допомогою авторизованих СТО.

Автомобілі компанії Toyota мають репутацію дуже надійних, що в очах більшості далеких від автомобілів людей має відображатись на кількості відкличних кампаній. Деяка залежність і справді є, але автомобілі цього бренду теж інколи потрапляють під відкличні кампанії. Наприклад, останньою моделлю, що була запрошена на доопрацювання, став популярний у нас кросовер RAV4.

Тест-драйв Toyota RAV4 Plug-in Hybrid: вы захотите переплатить

Цього разу регулятори зобов'язали дилерів оглянути найдорожчу версію кросовера — гібрид з функцією підзаряджання від зовнішньої електромережі. Судячи з актуального бюлетеня, у таких авто під час руху можуть виникати проблеми з гібридною силовою установкою, що може спровокувати серйозний інцидент. Скарги власників на різку втрату потужності попри відсутність попереджень на панелі приладів були зафіксовані у Португалії, Франції, Нідерландах, Польщі, Швеції, Словенії та Словаччині.

Рав4 Гібрид

При цьому, для виникнення проблеми має збігтись одразу декілька факторів. Як повідомляє європейський регулятор, несправності такого характеру виникали, якщо до цього гібрид довго рухався в електричному режимі при низьких температурах зовнішнього повітря. В такому випадку при різкому натисканні на педаль акселератора гібридній системі може не вистачити потужності від акумулятора і вона буде відключена.

РАВ4 Гібрид

Варто зазначити, що це далеко не перша відклична кампанія, під яку потрапило останнє покоління Toyota RAV4. До цього паркетник вже привертав увагу регуляторів. Найчастіше до сервісних центрів запрошували кросовери 2019 року виробництва. На них було виявлено дефекти передніх нижніх важелів, при яких вони могли зламатись під час руху, та несправності підсилювача гальм, який у деяких випадках виходив з ладу.

Усі нові Toyota RAV4 PHEV на AUTO.RIA
Предложение о продаже
Усі нові Toyota RAV4 PHEV на AUTO.RIA
от 2 389 830 грн до 2 652 073 грн

В Україні ця модель має дуже великий попит та увійшла до переліку бестселерів майже одразу після появи на ринку. Що ж до гібридних кросоверів та RAV4 PHEV, то вони також доволі часто зустрічають на українських дорогах, попри дуже високу вартість таких автомобілів.

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Комментарии (1)

Добавить комментарий к статье
Сергей | 18:19, 23 февр. 2023

Тот самый случай , когда от гибрида вреда больше , чем пользы

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми