debug 0507 header1
debug 0507 header2
AUTO.RIA
Новий Ford E-Transit Courier: нічого спільного з Caddy! Назад

Новий Ford E-Transit Courier: нічого спільного з Caddy!

Новинка має з'явитись у салонах європейських дилерів наступного року.

Протягом найближчих років модельна лінійка компанії Ford у Європі істотно зміниться. В комерційному сегменті компанія знайшла собі партнера Volkswagen з яким буде розділяти платформи та деякі технології. А основний акцент тепер буде ставитись на електромобілі. Той же Tourneo Connect ще у 21-му перейшов на “візок” від Caddy, хоча другу генерацію Transit Courier розробляли самотужки, і вже на презентації нового покоління виробник представив електричну версію фургона.

Топ-12 найпопулярніших нових електромобілів України

Розробкою цього авто займались інженери з трьох європейських офісів Ford, а його виробництвом опікуватиметься завод компанії в місті Крайова (Румунія). Таким чином “американці” планують зробити привабливішим цінник нового фургона, особливо у його вантажній специфікації.

Електромобіль Форд

З усім тим, електричний Ford E-Transit Courier точно не назвеш спартанським. На всіх фургонах тепер встановлюється “віртуальна” панель приладів з великим екраном, а для його електричної версії "фордівці" залишили найсучаснішу мультимедійну установку Sync 4 з 12-дюймовим тачскріном. Вже у базовому виконанні на авто встановлюється камера заднього огляду та система безключового доступу.

Найдоступніші пасажирські «буси» та мінівени. Що є на AUTO.RIA?

Встановлення важкої акумуляторної батареї сказалося на найважливішій характеристиці для таких авто — його вантажопідйомності. Базові характеристики на всіх модифікаціях дуже близькі, але якщо для автомобілів з ДВЗ доступний пакет збільшення навантаження до 845 кг, то в електричній версії більш як 700 кілограмів краще не завантажувати.

На презентації авто не була названа ємність акумуляторної батареї, але судячи з того, що було розказано на різноманітних інтерв'ю, автомобіль отримає лише одну батарею, ємністю від 60 до 70 кВт·год. Точний запас ходу новинки також невідомий, але раніше інженери заявляли, що за допомогою зарядного терміналу потужністю 100 кВт·год автомобіль за 10 хвилин компенсує заряд на 87 км, а до 80% акумулятор зарядиться приблизно за 35 хвилин.

Усі нові автомобілі Ford: що є на AUTO.RIA?
Предложение о продаже

Під капотом Ford E-Transit Courier встановлюватиметься 136-сильний електричний двигун, який може розвивати до 290 Н·м крутного моменту. Точні характеристики новинки в Ford обіцяють розсекретити ближче до місцевих прем'єр автомобіля, які заплановані вже на наступний рік.

Отзывы о Ford Transit Courier

Подпишитесь на рассылку

Получайте первыми новости в удобном формате

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье

Каталог автосервисов Украины

Смотреть все →

Перевірено людьми