//заглушка фото
Як дізнатись всю історію авто?

Рус Укр

Отзыв Daewoo Lanos 2006

212 тыс.км 10 л / 100 км Семья
Седан Кузов
Бензин Двигатель
Передний Привод
Ручная / Механика Коробка передач
Более 5 лет Водительский стаж
1-2 года Время владения
Оценка авто
Хорошо
3.8
  • Управление
    5
  • Надежность
    3
  • Комфорт
    3
  • Цена
    5
  • Дизайн
    3
Плюсы и минусы

динамика, дорожный просвет, качество сборки, объем багажника, простор салона, стоимость обслуживания, тормоза, управляемость, цена

дизайн кузова, качество материалов, коробка передач, расход топлива, шумоизоляция

Отзыв

Я думав що це гімно, а не машина. Свої враження складав з поїздок в таксі, всі машини бачив побиті склеєні скотчем, стягнуті саморізами. У всіх машин було дуже гучно чути всю роботу ходової, тобіш повна відсутність шумо-ізоляції. Увсіх машин була розбита ходова різні колеса, вбитий салон і дповна відсутність будь якого комфорту.
Потім в моєму житті сталась тяжка фінансова обставина, прийшлось переїхати з власної на зйомну квартиру, і пересісти з новенького французького мінівена на Lanos. Вибирав з автомобілів до 3,5тис.$. Варіантів було не багато: або радянські авто, або китайські підробки на авто, або старезні прожери Японські.
Вибір впав на Польский Lanos. Особисто маю версію Опельовського 1,5 бензинового двигуна, комплектацію
SE тобіш плюс гідропідсилення, та кондиціонер. Категорично проти Газу в автомобілях того маю розхід 10 літрів по місту і десь 7 літрів по трас. Автомобіль економністю навіть не пахне. Чесно кажучи здивований бо мав гіршу думку про Lanos. Мені взагалом подобається!!!! В мене дуже доглянута машина і зовні і в середині вчасно все замінюю з розхідних матеріалів: колодки, гальмівні диски, повітряні та масляні та паливні фільтра, мастило в коробці в двигуні гальмівні антифриз, також реміння Грм та генератора. Якщо все вчасно міняти в ходовій комлектами то й вона довго служитиме. Я задоволений і раджу всім хто ще думає. Мені особисто подобається! До своєї машинки я звик, і полюбив.

Марк
21 января 2020

Подпишитесь на рассылку отзывов о Daewoo Lanos

Комментарии

Ваше имя:

Отзывы о моделях Део

Отзывы о Део Ланос по годам